Verzenden en retourneren

Verzenden

Artikelen worden verzonden via PostNL zodra jouw betaling ontvangen is. We streven ernaar om jouw bestelling na ontvangst van betaling dezelfde dag te verzenden. Verzendkosten worden in rekening gebracht.

Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je op werkdagen na 15.00 uur? Dan wordt jouw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, ontvang je de woensdag daarop.

 

  • Vanaf € 49,95,- worden bestellingen binnen Nederland gratis thuisbezorgd
  • Pakketpost tarief vanaf € 4,99

NB: Levering buiten Nederland of op de Waddeneilanden kunnen extra kosten met zich meebrengen. Wij zullen contact met je opnemen wat de bijkomende kosten zijn en wanneer er geleverd gaat worden.

  • Brievenbuspost tarief €1.99

 

We houden je op de hoogte over de status van jouw bestelling via e-mail.

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

Je kunt je bestelling ook afhalen op ons adres: Tollenstraat 5 4101BD Culemborg. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Je betaalt dan geen verzendkosten.

 

Retourneren

Mocht jouw geleverde bestelling niet aan je verwachting voldoen, dan kun je het binnen 7 dagen retourneren. Artikelen kunnen alleen teruggestuurd worden in gesloten en originele verpakking na overleg.

  1. Meld eerst je retourzending aan via info@zasenfratsen.nl Vermeld hierbij je naam, ordernummer, product en reden van retour.
  2. Nadat je van ons bericht hebt gehad (binnen 48 uur) stuur je het betreffende product(en) in originele staat naar ons terug. LET OP:. Retourzendingen zonder aanmelding, kunnen niet in behandeling worden genomen.
  3. Schrijf het adres: ‘Zas en Fratsen, Tollenstraat 5 4101 BD Culemborg’ op het originele pakket/envelop en breng het pakket/envelop naar een PostNL punt. De kosten van de retourzending zijn voor de afzender.

 

Retourvoorwaarden

  1. Je meldt het retour binnen de zichttermijn (14 dagen). De zichttermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt.
  2. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling terug te sturen.
  3. Het artikel zit in de originele verpakking, is onbeschadigd en niet gebruikt.
  4. Na ontvangst van je retour volgens voorgaande voorwaarden, zal het aankoopbedrag  binnen 7 dagen teruggestort worden op jouw rekeningnummer.
Menu